Over PraQties

PraQties is dé partner voor de huisartspraktijk voor praktijkaccreditatie, de praktijkscan en (interim-) praktijkmanagement.
PraQties heeft zich, sinds de oprichting in 2012, gespecialiseerd in de organisatie van huisartsenpraktijk en werkt landelijk. Klanten zijn praktijken zowel met als zonder apotheek.

Per 1 mei 2024 is PraQties onderdeel van Agilio Software Nederland. Meer informatie is te lezen in dit nieuwsbericht.

Kernwaarden

PraQties wil van waarde zijn voor de huisartsenpraktijk door kennis op een praktische manier te delen. Deze kernwaarden (waarde - kennis - delen) komen ook terug in de manier waarop dit gebeurt.

PraQties heeft een netwerk van partners – met eigen specifieke kennis. Dit zijn specialisten die ingezet worden op diverse onderdelen. Denk daarbij aan triage, HRM taken, en het declaratieproces.

Oprichter van PraQties is Esther Gjaltema. Zij is bedrijfskundige (TU Twente) en heeft via diverse functies brede kennis en ervaring opgedaan in de eerstelijnszorg en dan met name de huisartsenpraktijk.

Meer over Esther Gjaltema

José Spelberg is van oorsprong verpleegkundige. Al vroeg in haar carrière is zij zich gaan specialiseren in het triageproces zowel in de huisartsenpost als de dagpraktijken. Ze heeft ruime ervaring als praktijkmanager.